Relevante blogs

Hangmatten van Tropilex


Waarom hangmatten van Tropilex?

De hangmatten en hangstoelen van Tropilex.com worden stuk voor stuk met de hand geweven en afgewerkt door echte traditionele hangmatwevers in Colombia en India. Tropilex is lid van 1% For The Planet en daarom doneren wij minimaal 1% van de jaarlijkse omzet ter ondersteuning van milieu- non-profitorganisaties. Je vindt bij ons een groot assortiment: hangmatten, hangchairs, standaards, complete hangmatsets en eventueel benodigde accessoires.

Wij hebben ook speciale reishangmatten voor de kampeer en outdoor liefhebbers. Met bijvoorbeeld een stoere camouflage print en/of met muskietennetten. In onze webshops vind je een enorme collectie, met een keuze uit vele kleuren, maar ook bijvoorbeeld 2-persoons hangmatten en speciale kinderhangmatten.

Snelle levering

Tevens staan wij bekent om onze snelle levering, u kunt dus al binnen enkele dagen lekker hangen! Mocht je in de buurt van Dedemsvaart wonen of werken dan kun je je bestelling ook afhalen bij ons (op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur).

Energie vergelijken


Energie vergelijken op vakantie en zonder moeite overstappen

Het loont bijna altijd om tegen het aflopen van je jaarcontract de aanbiedingen voor energie vergelijken. Dit kan ook zeer gemakkelijk als je op vakantie bent. Zorg dat je een internetverbinding of wifi hebt, ga naar een energievergelijker op google en vergelijk de aanbiedingen.

De tarieven voor energie wisselen de hele tijd en er stappen telkens nieuwe aanbieders in de markt. Het kan zomaar wezen dat er op dit moment aanbiedingen gelden die jou vele honderden euro's op jaarbasis besparen. Met behulp van de aantrekkelijke welkomstkorting en de verschillende contractvormen kan je relatief veel besparen als je van leverancier overstapt. Het is verstandig om dan de energiepakketten van de verschillende aanbieders even kritisch met elkaar te vergelijken. Er zijn gelukkig verschillende websites die je daarbij kunnen helpen. Bij een vergelijkingssite vul je je adres en gegevens over je huishouden in. Op de vergelijkingswebsite kan je dan heel snel de beste aanbieders voor jouw situatie zien. Je kunt bovendien ook nog filters instellen, waarmee je de aanbieders selecteert op contractduur, de beschikbaarheid van duurzame groene energie en kwaliteit van de service. Zo vind je eenvoudig de beste deal en de beste aanbieder, die helemaal passen bij jouw wensen. Overstappen energie kan u dus aardig wat schelen.

Waar moet je op letten als je energie vergelijken gaat

Er zijn een paar factoren die je in gedachten moet houden als je een nieuwe leverancier voor energie zoekt.
● Om te beginnen is het altijd slim om pas over te stappen als je contract afloopt. Anders kan je een boete krijgen, een zogenaamde opzegvergoeding, als je voortijdig je contract beëindigd. Voorkom dat en kies pas voor een nieuwe leverancier tegen het einde van je contractduur.
● Ook is het relevant of je een enkele of dubbele energiemeter hebt. Voor elk van deze meters gelden er andere tarieven en voorwaarden. Kijk dus goed welke tarieven je op dit moment betaalt, en wat de tarieven voor een enkele of dubbele energiemeter zijn bij je nieuwe beoogde leverancier.
● Heb of wil je stadsverwarming? Stadsverwarming of blokverwarming is een manier van verwarming van huizen die erg goedkoop uit kan vallen. Het is een alternatief voor centrale verwarming, waarvoor je ook geen CV-ketel nodig hebt. In plaats van dat er speciaal warmte wordt opgewekt om huizen te verwarmen, wordt er gebruik gemaakt van de restwarmte van industriële processen. Als je op dit moment al gebruikt maakt van stadsverwarming, kan het meer geld kosten als je overstapt naar een andere energieleverancier die geen stadsverwarming in het pakket heeft. Aan de andere kant kan je vaak veel goedkoper uit zijn als je overstapt van centrale verwarming naar stadsverwarming.

Uw blog hier?


Wilt u ook uw blog hier online

Neem dan contact op met ons via het email adres op onze contact pagina.

Uw blog hier?


Wilt u ook uw blog hier online

Neem dan contact op met ons via het email adres op onze contact pagina.